Over Anslisa
Ans is geboren op 6 juli 1966, getrouwd met Eric en in 2004 werd dochter Lisa geboren. Al sinds haar jeugd voelt Ans zich aangetrokken tot het maken van tekeningen en schilderijen en ze heeft dan ook menig schetsboek vol getekend. Ondanks haar plannen om naar de kunstacademie te gaan werd ze administratief boekhoudkundig medewerkster. Na de geboorte van Lisa besloot ze haar carrière drastisch te veranderen.

Lesgeven
in 2005 waagde Ans de sprong in het diepe en startte ze met een nieuw, eigen project: teken- en schilderles. Al snel bleek dat er genoeg belangstelling was voor een cursus tekenen en schilderen. Inmiddels zijn de groepen uitgegroeid tot Teken- en Schilderclub 'Artistique' en is Ans er trots op dat ze een eigen atelier ter beschikking heeft.

Autodidact
Alles wat Ans weet over tekenen en schilderen heeft zij in eerste instantie door zelfstudie geleerd. Ze besloot van haar eerste salaris een cursus tekenen en schilderen te volgen om de kneepjes van het vak te leren.Tot haar dochter werd geboren nam ze les bij twee kunstenaressen


fanfare90
De schilderijen
Ans voelt zich niet gebonden aan een bepaald materiaal of thema. Zij gebruikt veel technieken, waardoor haar schilderijen een zeer gevarieerd en levendig beeld opleveren.Opdrachten
Tegenwoordig vervaardigt Ans ook schilderijen in opdracht. Daarnaast maakt zij regelmatig ontwerpen, onder andere in het verleden voor de Kon. Erk. Fanfare St. Cecilia. Tegenwoordig ontwerpt ze voor Politiekapel Limburg, waar zij als tenor-saxofoniste actief is alsmede voor de Kon. Philharmonie uit Bocholtz.