Tentoonstellingen

Inmiddels heeft teken- en schilderclub 'Artistique' al heel wat tentoonstellingen georganiseerd door en voor cursisten. Via onderstaande knoppen kun je o.a. foto's zien en het krantenartikel lezen dat in het desbetreffende jaar gepubliceerd is.

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Succesvolle expositie teken- en schilderclub Artistique  

Bron: www.cultuurpark.eu

Afgelopen zaterdag hebben wij de opening van de expositie van Teken- en Schilderclub Artistique bezocht in Bocholtz. De leden stellen eigen werk tentoon. Het resultaat was zeer verrassend: de expositie bestond uit een enorme diversiteit van tekeningen en schilderijen. Ook voor de cursisten zelf was het een leuke ervaring: men kan tijdens de expositie ook het werk van medecursisten bekijken! Volgend jaar wordt het eerste lustrum gevierd. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd! Meer weten? Neem dan een kijkje op hun website.

De heer Weijers opent te tentoonstelling

De heer Wiel Weijers opent de expositie (foto ©Helga Klinkers)

Fotoimpressie tentoonstelling 2011

 

Schilderijententoonstelling 'Artistique' op 26 en 27 maart 2011

Op zaterdag 26 maart a.s. om 14.00 uur opent Wiel Weijers van Puur Weijers en Weijers officieel de tweedaagse tentoonstelling van teken- en schilderclub “Artistique” uit Bocholtz. De expositie wordt gehouden in Café Oud Bocholtz (tegenover de kerk). Op zaterdag kunt u terecht van 14.00 – 18.00 uur en op zondag 27 maart is de expositie geopend van 14.00 – 17.30 uur. Entree: vrije gave.

De expositie

De jaarlijkse expositie is een vertrouwde mijlpaal geworden voor de leden van teken- en schilderclub “Artistique” . Alle leden stellen een of twee van hun werken ter beschikking en nemen u mee langs een breed palet van teken- en schilderwerken van het afgelopen cursusjaar. Ook nu treft u weer een grote variatie aan in onderwerpen en materialen. Het is tevens mogelijk om schilderijen te kopen. Informatie krijgt u bij de aanwezige leden.

Een ander vast onderdeel van de tentoonstelling is de fotopresentatie die een goede indruk geeft van de activiteiten die teken- en schilderclub “ Artistique” het hele jaar door. Natuurlijk kunt u onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai nagenieten van alle indrukken die u hebt opgedaan.

Wiel Weijers

Wiel Weijers heeft samen met Joyce Weijers Puur Weijers en Weijers opgericht, een VOF waarin zij samenwerken als adviseurs en organisatoren op het gebied van kunst, cultuur en toerisme. Een van hun projecten is Kunst- en Cultuurhuis de Klimboom dat op dit moment in Simpelveld vorm krijgt.

Info schilderclub

Teken- en schilderclub “Artistique” is de naam van de gezamenlijke teken- en schildergroepen die op maandagmiddag, dinsdagmorgen, dinsdagmiddag en op woensdagochtend voor hun cursus bij elkaar komen in Café Oud Bocholtz en kent inmiddels ongeveer 50 leden. Zij krijgen les van Ans Westdorp-Klinkers. Tijdens de les zijn de leden vooral op een leuke manier bezig met hun hobby, wat telkens weer blijkt uit de zeer goede bezetting en de gezellige sfeer die er heerst.

 Datum laatste wijziging: 25-02-2022