Tentoonstellingen

 

Inmiddels heeft teken- en schilderclub 'Artistique' al heel wat tentoonstellingen georganiseerd door en voor cursisten. Via onderstaande knoppen kun je o.a. foto's zien en het krantenartikel lezen dat in het desbetreffende jaar gepubliceerd is.

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Fotoimpressie tentoonstelling 2016

Schilderijententoonstelling 'Artistique' in De Klimboom op 12 en 13 maart 2016

Op zaterdag 12 maart en zondag 13 maart a.s. organiseert  teken- en schilderclub “Artistique” voor de negende keer haar schilderijententoonstelling. Wiel Weijers van Puur Weijers en Weijers verricht op zaterdag om 14.00 uur de officiële opening.

 

Tentoonstelling

De expositie wordt gehouden in Cultuurcentrum De Klimboom aan de Dr. Ottenstraat  46 in Simpelveld. Op zaterdag kunt u terecht van 14.00 – 18.00 uur en op zondag is de expositie geopend van 14.00 – 17.30 uur (entree: vrije gave). Ook dit jaar wordt de opening muzikaal omlijst door gelegenheidsorkest “Sixpack”, een groep van vijf muzikanten waarvan een aantal lid zijn van “Artistique”.

Zoals u gewend bent, kunt u genieten van een grote variatie aan teken- en schilderwerken. De fotopresentatie biedt een goede indruk van de activiteiten van teken- en schilderclub “Artistique”. En last but not least kunt u bij een lekker kopje koffie met vlaai nagenieten van alle opgedane indrukken. 

Wiel Weijers

De tentoonstelling wordt geopend door Wiel Weijers. Organiseren is de rode draad door het leven van Wiel. Als kind en als leraar organiseerde hij talrijke evenementen en als wethouder van de gemeente Simpelveld zette hij zich actief in voor het toeristische en culturele beleid. Ook de organisatie van een aantal evenementen behoorde tot zijn taken. Zijn ervaring en kennis brengt hij sinds 2010 in bij Puur Weijers en Weijers, het creatief bedrijf, advies- en organisatiebureau waarvan hij samen met Jozé Weijers eigenaar is en dat zich heeft gespecialiseerd in theater, kunst, cultuur, toerisme en evenementen.

Info schilderclub

Teken- en schilderclub “Artistique” is de naam van de gezamenlijke teken- en schildergroepen die op maandagmiddag, dinsdagochtend, dinsdagmiddag en woensdagochtend voor hun cursus bij elkaar komen in Cultuurcentrum De Klimboom en kent inmiddels plm 40 leden. Zij krijgen les van Ans Westdorp-Klinkers. Tijdens de les zijn de leden vooral op een leuke manier bezig met hun hobby, wat telkens weer blijkt uit de zeer goede bezetting en de gezellige sfeer die er heerst.

 

 Datum laatste wijziging: 25-02-2022